انواع نگین انگشتر و روایات “شرف شمس”

💎🌹انگشتر شرف شمس

اين انگشتر يکي از معروفترين انگشترهاست که با داشتن طالبان زياد، در روز و ساعت مخصوص يعني 19 فروردين هر ساله تهيه مي گردد بدين نحو که در آن روز و ساعت معين طلسم مربوطه با آداب و تشريفات خاصي بر روي نگين زرد رنگ عموما و بعضا صفحه هاي زرد مانند کاغذ، ورقه برنجي، طلا و غيره حک مي گردد. اقوام مختلف بر تاثير آن در موارد وسعت رزق و مال و کسب و محبت و عقدالسان و رفع سردرد تاکيد دارد.

اين طلسم که در ظاهر از ستاره و چند الف مد دار و نردباني شکل و… تشکيل گرديده داراي چنان اهميتي است که خاصيت آن بر اهل فن و خواص پوشيده نيست چراکه اين علائم در واقع اسم اعظم خداوند قادر حکيم است. کثرت طالبين اين انگشتر بدليل آنست که همه و همه در پي کشف رموزي از اسم اعظم باري تعالي هستند و بر اين اساس انگشتر شرف شمس شهرتي عالمگير پيدا کرده است.

حک اين طلسم رموزات خاصي دارد که بسياري از مدعيان از آن بي اطلاع هستند. امروزه اشخاصي که استفاده از اين انگشتر را موجب موفقيت در امورات زندگي خصوصا رونق کسب و کار خود مي دانند و اشخاصي که استفاده از آن را در درمان بيماري هاي صرع و سردردهاي ميگرني شديد موثر در مقام مي دانند از آن استفاده مي نمايند.

و اگر تصمیم بر انتخاب شرف کواکب باشد، شرف قمر، افضل از شرف شمس می باشد؛ زیرا اولا، شرف الشمس (برج حمل) سالی یک بار اتفاق می افتد، در حالیکه شرف قمر (برج ثور) در هر ماه قمری تکرار می شود و ثانیا آداب و آثاری که برای شرف قمر، بیان گردیده است، اثر ملموس در زندگی فردی و اجتماعی انسان ها دارد. امام هشتم، علی بن موسی الرضا، در کتاب ارزشمند رساله ذهبیه، به این موضوع، تصریح می فرمایند:

اعْلَمْ أَنَّ جِمَاعَهُنَّ وَ الْقَمَرُ فِی بُرْجِ الْحَمَلِ أَوِ الدَّلْوِ مِنَ الْبُرُوجِ أَفْضَلُ وَ خَیْرٌ مِنْ ذَلِکَ أَنْ یَکُونَ فِی بُرْجِ الثَّوْرِ لِکَوْنِهِ شَرَفَ الْقَمَرِ

مرحوم کفعمی، در قرن هفتم که این حدیث را در کتاب مصباح می آورد، میفرمایند: در بعضی از کتاب‏های علمای شیعه دیدم که این شکل از امیرالمؤمنین (ع) نقل شده است و اما سندی برای حدیث را ذکر نمیکند. حتی در کتاب حلیۀ المتقین علامه مجلسی که درباره تمام حکاکی و نقوش نگین های انگشتر به نقل از معصومین علیهم السلام به شکل ماثور و با ذکر منبع از کتب معتبر حدیثی، ذکر گردید، مع الوصف، هیچ اسمی از شرف الشمس نیست. از اینرو، برخی از کارشناسان دینی، معتقدند سابقه جعل چنین نقشی به چند قرن اخیر میرسد بگونه ای که حتی در زمان علامه مجلسی، نیز شایع نبوده است.

 

شرکت در دوره گوهرشناسی

مطالب مرتبط