رابطه علم سنگ درمانی با علم پزشکی

💎🌹رابطه علم سنگ درمانی با علم پزشکی

بیشترین ارتباط علم سنگ درمانی امروزه با علم پزشکی برقرار شده است. سنگ ها تاثیرات شگفت آوری بر جسم و روان می گذارند. اگر چه تاثیر دراز مدت سنگ ها بر انسان و دلایل علمی این تاثیرات هنوز در هاله ای ابهام و تردید است.

کوارتز کریستال طبیعی و تسکین دهنده سیستم عصبی است. این سنگ نیروهای اخلالگر محیط را از بین می برد و باعث آرامش انسان می شود. اگر یک کوارتز در اطاقی که در آن زندگی می کنید داشته باشید انرژی منفی محیط را می گیرد و به شما آرامش می دهد.

سنگ اونیکس اعتیاد را درمان می کند. کاهنان مصری استفاده از این سنگ را به معتادان توصیه می کردند. اونیکس از لحاظ روانی باعث هماهنگی روحی انسان می شود و دلگرمی به زندگی را افزایش می دهد. این سنگ با بالا بردن خود باوری و اعتماد به نفس موجب درمان اعتیاد می شود.

برای درمان کسانی که تمایل به خودکشی دارند و دچار افسردگی هستند از سنگ کریستالی زرد رنگ «سیترین» استفاده می شود. این سنگ ضد افسردگی و نگرانی است و عوارض دیابت را از بین می برد. علاوه بر این ها سوخت و ساز سلولی را هم افزایش می دهد، بنابراین استفاده از آن برای افراد چاق توصیه می شود.

عقیق برای بیماری ها و ناتوانیهای چشمی بسیار موثر است و همچنین دارویی تقویتی برای دستگاههای تولید مثل می باشد و در واقع از روح جدید حمایت می کند زیرا در دوران بار داری بسیار تأثیر برنگیز است .

اوپال از خانواده عقیق، سنگی متعلق به کشور استرالیاست این سنگ فشار خون را افزایش می دهد و افسردگی را از بین می برد به همین دلیل به طلسم خوشبختی معروف است و طرفداران فراوانی دارد.

سنگ تلقین: بررسی‌های علمی نشان داده‌اند همه افراد دارای میزان متفاوتی از تلقین‌پذیری هستند که در برخی از افراد بیشتر و در برخی دیگر کمتر است. همچنین پژوهش‌های مختلف مشخص کرده تلقین‌پذیری افراد تا حدود 30درصد می‌تواند بر فرایندهای درمانی آنها تاثیر بگذارد. به همین دلیل یکی از دیدگاه‌ها درباره خواص سنگ‌ها اثر تلقینی آنها بر افراد است.

شفای خیالی: در یک پژوهش مایعی در اختیار تعدادی از دانشجویان قرار گرفت. در اطلاعاتی که همراه با مایع در اختیار این دانشجویان قرار گرفت، گفته شده بود این مایع به دلیل مجاورت با یک سنگ خاص، خاصیت شفابخشی و آرام‌بخشی پیدا کرده و استفاده‌کنندگان از این مایع می‌توانند به این شکل دردهای مزمن خود را مداوا کنند. اگر چه در حقیقت در این پژوهش هیچ سنگ خاصی در کار نبود، حدود 30 درصد از دانشجویان موردمطالعه کاهش مشکل‌هایی مثل اضطراب و سردردهای مزمن را با استفاده از این مایع گزارش ‌کردند.

یاقوت، کهربا: این سنگ که رنگ نوع مرغوب آن سرخ و به رنگ خون کبوتر است، از دوران قدیم به‌عنوان سنگ زینتی استفاده می‌شده است. از جمله خواص ادعا شده برای یاقوت درمان بیماری‌های معده و کبد، آرامش بخشیدن و آرام کردن بیماران عصبی و روانی و درمان انواع سردرد است.

معتقدان افراطی می گویند خواص درمانی سنگ کهربا، آنتی‌‌آلرژی و ضداگزما و ناراحتی‌های پوستی است.

یشم: این سنگ معمولا سبز رنگ است ولی در رنگ‌های دیگر مانند زرد، سرخ، خاکی، سیاه و بژ نیز دیده می‌شود. از جمله خواص ادعاشده برای آن ایجاد شادی عمیق در روح، متعادل کردن بدن و درمان تشنج و بیماری ریه است. ادعا می‌شود انواعی از این سنگ باعث رقت قلب، عاطفه و درک و فهم می‌شود. همچنین باعث تسکین عوارض روده، نفخ و یبوست می‌شود. معده را نیز تقویت می‌کند و حالت تهوع و نگرانی‌ها را از بین می‌برد و باعث قابلیت درک و حساسیت می‌شود.

فیروزه، زبرجد، مرجان: برخی منابع قدیمی از جمله خواص درمانی سنگ فیروزه را تقویت کبد، غدد و چشم‌ها برشمرده‌اند.

یکی از سنگ‌هایی است که استفاده از آن را خوش یمن و دورکننده چشم‌زخم عنوان کرده اند. از دیگر خواص این سنگ کاهش ناراحتی‌های قلبی، کاهش غلظت خون، تقویت دستگاه گوارش، درمان اگزما، جوش و آکنه ادعا شده است.

خواص درمانی سنگ مرجان، در درمان کم?خونی و ناراحتی های عادت های ماهیانه تاثیرگذار فرض شده است.

الماس، زمرد: برخی بر این باورند که ‌الماس کنار انسان باعث تقویت مثانه و رفع مشکلات دستگاه گوارش می‌شود. در درمان رعشه و صرع و تقویت استعداد نیز نقش دارد. عده ای درگذشته این سنگ زینتی را دارای مزاج سرد و خشک دانسته اند و از جمله خواص آن پیشگیری از صرع، درمان پارکینسون، محافظت از قلب و افزایش نور چشم عنوان شده است. اما با تمام این تفاسیر، در مستندات و روایات معتبر،‌ همچنان راهکاری برای کشف مکانیسم اثرات جسمی و روحی سنگ‌ها یافت نشده است.

 

شرکت در دوره گوهرشناسی

مطالب مرتبط